Föreläsningar och utbildningar

Ydrenas Communications erbjuder föreläsningar och utbildningar kring Kommunikation, Public Affairs och EU Affairs samt åtar oss uppdrag som debattledare och moderator. Rickard Ydrenäs har en stor vana av att planera, leda debatter och seminariediskussioner.

Ydrenas Communications arrangerar också frukostmöten, luncher, middagar med beslutsfattare i Bryssel. Vi kan också hjälpa till att skräddarsy konferenser, seminarier eller mindre möten med beslutsfattare. Vi håller i processen från ax till limpa, dvs. fixar lokal, bokar restaurang, sätter ihop ett program och skickar inbjudningar och håller i kontakten med deltagarna/gästerna och skapar PR/marknadsföring.

Ydrenas Communications ger rådgivning kring hur ditt företag och organisation bör agera kring Almedalsveckan. Arrangerar alltifrån seminarier, frukostar och mingel och middagar. Erbjuder också en tjänst där vi sätter ihop ett program. Kan också sälja in nyckelpersoner i din organisation som moderator och paneldeltagare. Rickard Ydrenäs kan också anlitas som föreläsare och debattledare under Almedalsveckan.

Föreläsningar och utbildningar med Rickard Ydrenäs, Ydrenas Communication